Loading...

Drogisterij-artikelen

Naast specialistische reformproducten, supplementen en homeopathie/fytotherapie, heeft De Kruidnagel natuurlijk ook alles wat een drogisterij een drogisterij maakt. Denk bijvoorbeeld aan een ruim aanbod van mondverzorgingsproducten.

Uiterlijke verzorging

Zo vindt u bij Drogisterij De Kruidnagel tal van verzorgingsproducten om je niet alleen goed te voelen, maar er ook zo uit te zien.

In ons aanbod vindt u onder meer producten van De Harmonie, Urtekram, Earth Line, Rio Rosa Mosqueto, Neobio, Dr. Hauschka en Weleda. Deze laatste twee merken richten zich op de antroposofische geneeskunde. Dat wil zeggen: het zelfgenezende vermogen van de mens ondersteunen. Alle producten worden gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zoveel mogelijk van biologische oorsprong. Uiteraard zijn alle producten proefdiervrij. Zo verkopen wij ook de wilde rozenolie van Weleda, om de huid te verzorgen en verwennen. Of een heerlijke, natuurlijke badolie met de geur van dennenbomen. Vergeet ook zeker niet de producten van Graham’s Skincare. De crèmes van Graham’s zijn geknipt voor de verzorging van eczeem, psoriasis en een gevoelige huid.

Drogisterij-artikelen bij Drogisterij De Kruidnagel

Schoon, fris en natuurlijk

Uiteraard is persoonlijke hygiëne erg belangrijk. Wij beschikken over een groot aantal bad- en zeepproducten, Waaronder Aleppo zeep. Aleppo zeep wordt gemaakt van olijven en water en wordt vooral gebruikt bij een gevoelige, beschadigde of bij een geïnfecteerde huid. Het is zowel een medicinale zeep als een zuiver natuurproduct en staat erom bekend de huid zacht en soepel te houden. De Aleppo zeep wordt van oudsher in de stad Aleppo in Syrië gemaakt. De olijfoliezeep is 100% plantaardig en is vrij van chemische en dierlijke toevoegingen.

Aleppo Zeep Olijf en Water wordt via een natuurlijk proces vervaardigd. Tijdens het rijpingsproces van 9 maanden verliest de zeep 90% gewicht. De zeep wordt hoog geconcentreerd en wordt daardoor groen/bruin van kleur. De olijfolie reinigt en zuivert de huid. De zeep ondersteunt de natuurlijke huidfuncties en kan tevens gebruikt worden als shampoo.

Ook verkopen wij ouderwetse zepen zoals Sunlightzeep, Teerzeep, Pears, Botermelk en Lifebuoy toiletzeep.