Over De Kruidnagel

Drogisterij De Kruidnagel heeft ruim 50 jaar ervaring in de drogisterijbranche, en specialiseerde zich al vroeg op reformproducten, supplementen en kruiden.

Van alledaagse buurtwinkel…

In 1963 startten de ouders van Lisette een drogisterij in de Schoolstraat in Deventer. Aanvankelijk verkochten de twee alledaagse producten als luiers, nagellak en drop.  In 1975 openden zij in de Nieuwstraat Drogisterij De Kruidnagel. Daar specialiseerden zij zich in reformproducten, kruiden en supplementen.

In Memoriam
Sijbe Booij
10 juli 1933 – 20 augustus 2017

Lees hier alles over Drogisterij De Kruidnagel

…Tot gespecialiseerd drogist

Drogisterij De Kruidnagel groeide uit zijn jasje en verhuisde in 1987 via de Smedenstraat naar de huidige locatie: de Walstraat 19 in Deventer.

In 2006 nam Lisette Ankersmit de zaak over. Vanaf 2010 werkt  haar dochter Maud ook in de zaak, waardoor De Kruidnagel nog een echt familiebedrijf is.

Een halve eeuw aan ervaring

Met 50 jaar ervaring op zak is De Kruidnagel een echte specialist op het gebied van alternatieve geneeskunde, drogisterijartikelen en persoonlijke verzorging. Lisette en Maud staan voor u klaar om u te adviseren en te informeren. We zien u graag bij Drogisterij De Kruidnagel!