Loading...

Supplementen

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom heeft Drogisterij De Kruidnagel niet alleen een ruim aanbod aan geneesmiddelen, maar ook allerlei voedingssupplementen om uw dagelijkse hoeveelheid vitaminen en bouwstoffen op peil te houden.

Een aanvulling op het leven

De voedingssupplementen van Drogisterij De Kruidnagel zijn natuurlijk en effectief. Zo hebben wij onder andere de producten van Solgar  in ons assortiment. Solgar is sinds 1947 toonaangevend in voedingssupplementen. Een wetenschappelijk team van experts op het gebied van voeding en gezondheid is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de hoogwaardige formules; zij geven u de garantie dat elk Solgar product uitgebreid is gecontroleerd op zuiverheid, werkzaamheid, stabiliteit en veiligheid.

Puur en natuurlijk

Naast Solgar verkopen wij ook kwaliteitsmerken als Golden Naturals, Lamberts, Orthica, AOV, Bonusan, Metagenics,Biotics, Ortholon, NOW, Springfield, Golden Naturals, Zechsal, Buurmanns, Holisan en Bloem. Voelt u zich vrij om te informeren naar het supplement dat het beste past bij uw wensen. Met onze jarenlange ervaring en contacten met natuurgeneeskundige artsen en alternatieve behandelaars vinden we nagenoeg altijd het product dat u nodig heeft.